MALZEMELER:
1 SU BARDAĞI İNCE BULGUR
1 ÇAY BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
1 ADET KURU SOĞAN
1 ADET HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI KARIŞIK SALÇA
SIVIYAĞ
TUZ
ET BULYON
YAPILIŞI:
SOĞANI DOĞRAYINIZ.SIVI YAĞI TENCEREYE KOYUNUZ.HAVUÇLARI KÜP KÜP DOĞRAYINIZ.SOĞANLAR SARARINCAYA KADAR KAVURUNUZ.SALÇA VE BULYONUNU KATINIZ.İKİ BARDAK SU İLAVE EDİNİZ VE BULGURUNU KATINIZ.KAYNAYINCA HAŞLANMIŞ NOHUTLARINI DA İLAVE EDİNİZ.SUYUNU ÇEKİNCE DEMLENDİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Bulgur olan her türlü yemek çok güzel oluyor ellerine sağlık canım:)) çok güzel görünüyor..:)
YanıtlaSilBEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
YanıtlaSil