SAYFALAR

3 Ocak 2012 Salı

SİMİT PİLAVI


MALZEMELER:

1 SU BARDAĞI İNCE BULGUR
1 ÇAY BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
1 ADET KURU SOĞAN
1 ADET HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI KARIŞIK SALÇA
SIVIYAĞ
TUZ
ET BULYON


YAPILIŞI:

    SOĞANI DOĞRAYINIZ.SIVI YAĞI TENCEREYE KOYUNUZ.HAVUÇLARI KÜP KÜP DOĞRAYINIZ.SOĞANLAR SARARINCAYA KADAR KAVURUNUZ.SALÇA VE BULYONUNU KATINIZ.İKİ BARDAK SU İLAVE EDİNİZ VE BULGURUNU KATINIZ.KAYNAYINCA HAŞLANMIŞ NOHUTLARINI DA İLAVE EDİNİZ.SUYUNU ÇEKİNCE DEMLENDİRİNİZ.
    AFİYET OLSUN.

2 yorum:

  1. Bulgur olan her türlü yemek çok güzel oluyor ellerine sağlık canım:)) çok güzel görünüyor..:)

    YanıtlaSil
  2. BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

    YanıtlaSil