SAYFALAR

17 Eylül 2018 Pazartesi

KREMALI-KÖRİLİ TAVUK


KREMALI-KÖRİLİ TAVUK

MALZEMELER:

1 PAKET TAVUK PİRZOLA
1 PAKET KREMA
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI SÜT
1 SU BARDAĞI SU
1 TATLI KAŞIĞI KÖRİ
2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
MAYDANOZ
1 ADET TAVUK BULYON
SIVIYAĞ
KARABİBER
TUZ

YAPILIŞI:

BİR VOG TAVAYA SIVI YAĞ KOYUNUZ.TAVUKLARI KUŞBAŞI DOĞRAYINIZ. ORTADAN KUVVETLİ ATEŞTE PİŞİRİNİZ.BAŞKA BİR TAVADA TEREYAĞ VE UNU SARARTINIZ ÜZERİNE SÜT VE SUYU KATINIZ. BULYON VE KÖRİYİ EKLEYİNİZ.KREMA ,TUZ,KARABİBERİ İLAVE EDİP TAVUKLARLA BİRLEŞTİRİNİZ. ÜZERİNE KIYILMIŞ MAYDANOZ İLAVE EDEREK SERVİS YAPINIZ AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder