HAVUÇ REÇELİ
MALZEMELER:
1 kg. HAVUÇ
1/2 kg.ARMUT
2 kg. TOZ ŞEKER
2 SU BARDAĞI SU
1 ADET KABUK TARÇIN
12 ADET KARANFİL
5 ADET KAKULA
2 PAKET PİLAV FISTIĞI
8 PARÇA LİMON TUZU
1 TATLI KAŞIĞI TEREYAĞ
YAPILIŞI:
HAVUÇ VE ARMUTLARI RENDELEYİNİZ. LİMON TUZU VE TERE YAĞI HARİÇ TÜM MALZEMEYİ BİRLEŞTİRİNİZ. ORTA HARARETLİ ATEŞTE 30 DAKİKA PİŞİRİNİZ.EN SON LİMON TUZU VE TEREYAĞINI KATINIZ.BEŞ DAKİKA DAHA PİŞİRİP ALTINI KAPATINIZ.AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder