SAYFALAR

3 Aralık 2017 Pazar

KAKAOLU PASTAHANE KURABİYESİ


KAKAOLU PASTAHANE KURABİYESİ

MALZEMELER:

125 gr: ODA SICAKLIĞINDA MARGARİN
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
1 PAKET VANİLYA
1 PAKET KABARTMA TOZU
3,5 SU BARDAĞI UN
ÜZERİ İÇİN DAMLA ÇİKOLATA


YAPILIŞI:

MARGARİN,SIVI YAĞ,YUMURTA VE KAKAOYU KARIŞTIRINIZ.PUDRA ŞEKERİ,UN,VANİLYA VE KABARTMA TOZUNU ELEYEREK KARIŞIMA KATINIZ.CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIP YUVARLAYINIZ.YAĞLI KAĞIT SERİLİ FIRIN TEPSİSİNE DİZİNİZ.ÜZERİNİ DAMLA ÇİKOLATA İLE SÜSLEYİNİZ.180 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA 10-15 DAKİKA PİŞİRİNİZ.AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder