SAYFALAR

3 Aralık 2017 Pazar

BEYAZ LAHANA SALATASI


BEYAZ LAHANA SALATASI

MALZEMELER:

YARIM GÖBEK BEYAZ LAHANA
3 ADET HAVUÇ
1 DEMET DEREOTU
1 KASE DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
2 ADET KÖZLENMİŞ KAPYA BİBERİ
1 ÇAY BARDAĞI HAŞLANMIŞ KONSERVE MISIR
1 KASE KATI YOĞURT
4 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
5 DİŞ SARIMSAK
TUZ

YAPILIŞI:

LAHANALARI İNCE İNCE DOĞRAYINIZ.TUZ İLE OVUNUZ VE SUYUNU SIKINIZ.SÜZDÜĞÜNÜZ SUYU ATINIZ.HAVUÇLARI İRİ RENDELEYİNİZ.DEREOTUNU İNCE İNCE KIYINIZ. KÖZLENMİŞ KAPYA BİBERİNİ KÜP KÜP DOĞRAYINIZ VE KAĞIT HAVLU İLE KURULAYINIZ.KONSERVE MISIRI YIKAYIP SÜZÜNÜZ.DAHA SONRA KAĞIT HAVLU İLE KURULAYINIZ.SARIMSAĞI RENDELEYİP YOĞURT VE MAYONEZ İLE İYİCE ÇIRPINIZ.EN SON CEVİZ OLMAK KAYDIYLA TÜM MALZEMEYİ KATIP KARIŞTIRINIZ.AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www:guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder