SAYFALAR

5 Mayıs 2014 Pazartesi

FIRINDA LİMONLU TAVUK


FIRINDA LİMONLU TAVUK

MALZEMELER:

1 adet bütün tavuk
1 paket mantar
4 adet patates
5 adet yeşil biber
tuz
karabiber
1 adet limon suyu
5 diş sarımsak

YAPILIŞI:

Tavuğu yıkadıktan sonra dövülmüş sarımsak,limon suyu,tuz ve karabiberle ovunuz.Daha sonra büyük boy hindi fırın torbasına tavuğu yerleştiriniz.Kuşbaşı doğranmış patatesleri ,limonlu suda bekletilmiş mantarları,orta boy kesilmiş biberleri de torbanın içine yerleştiriniz.180 derece fırında yaklaşık 1,5 saat pişiriniz.Servis yaparken poşetten çıkararak tabağa yerleştiriniz.
Afiyet olsun.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder