SAYFALAR
▼
19 Ağustos 2013 Pazartesi
ÇİKOLATA SOSLU MUZ PARFE
ÇİKOLATA SOSLU MUZ PARFE
MALZEMELER:
1 PAKET SAVİYER BİSKÜVİ
1 PAKET ÇİKOLATA SOS
2 PAKET MUZLU PUDİNG
1 PAKET VANİLYALI KREM ŞANTİ
2 ADET MUZ
HİNDİSTAN CEVİZİ
1,750-2 KG. SÜT
YAPILIŞI
1.5 SU BARDAĞI SOĞUK SÜTLE KREM ŞANTİYİ HAZIRLAYIP BUZLUĞA KALDIRINIZ.
YAYVAN BİR BORCAMA TEK SIRA HALİNDE SAVİYER BİSKÜVİLERİNİ DİZİP ÜZERİNE BİR SU BARDAĞI SÜT GEZDİRİNİZ MUZLU PUDİNGİ BİR KG. SÜT İLE PİŞİRİNİZ VE BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE DÖKÜNÜZ.SOĞUMASINI BEKLEYİNİZ.DAHA SONRA ÜZERİNE MUZ DİLİMLEYİNİZ VE KREM ŞANTİ İLE KAPLAYINIZ.BUZLUĞA KALDIRINIZ.O DONARKEN ÇİKOLATA SOSUNU İKİ BARDAK SÜTLE PİŞİRİNİZ.SOĞUDUKTAN SONRA PASTANIN ÜZERİNE GEZDİRİNİZ.TEKRAR SOĞUTUNUZ .ÜSTÜNÜ HİNDİSTAN CEVİZİ İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder