KUZU GERDAN HAŞLAMA
MALZEMELER:
4 ADET KUZU GERDAN DİLİMİ
4 ADET PATATES
2 ADET HAVUÇ
2 ADET KÜÇÜK KURU SOĞAN
KURU NANE
SIVI YAĞ
TUZ
DEFNE YAPRAĞI
TANE KARABİBER
YAPILIŞI:
DÜDÜKLÜ TENCEREYE ÖNCELİKLE ETLERİ VE İKİ SU BARDAĞI SU KOYARAK ON BEŞ DAKİKA HAŞLAYINIZ.DAHA SONRA HAŞLANMIŞ ETLERİN İÇİNE SEBZELERİ AYIKLAYIP DOĞRAYARAK KATINIZ.DEFNE YAPRAĞI VE TANE KARABİBER EKLEYİNİZ.TUZUNU KATINIZ.TEKRAR ON BEŞ DAKİKA HAŞLAYINIZ.PİŞİNCE İÇİNE SIVI YAĞDA NANE YAKIP KATINIZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder