SAYFALAR

1 Temmuz 2013 Pazartesi

KREMALI BEZELYE ÇORBASI


KREMALI BEZELYE ÇORBASI

MALZEMELER:

1 SU BARDAĞI BEZELYE
1 ADET HAVUÇ
DEREOTU
1 BARDAK SÜT
3 YEMEK KAŞIĞI UN
8 BARDAK TAVUK SUYU
TUZ

YAPILIŞI:

BİR TENCEREYE TAVUK SUYUNU KOYUNUZ.KONSERVE BEZELYELERİ YIKAYARAK ÜZERİNE İLAVE EDİNİZ.BEZELYELER PİŞİNCE BİR KASEDE SÜT VE UNU ÇIRPINIZ.KARIŞTIRARAK TENCEREYE İLAVE EDİNİZ.10 DAKİKA PİŞİRİNİZ.KIYILMIŞ DEREOTU KATINIZ.KIRMIZI BİBERLİ YAĞ İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder