HAVUÇ ÇORBASI
MALZEMELER:
2 ADET HAVUÇ
8 BARDAK TAVUK SUYU
YADA 1 ADET TAVUK TABLET
1 SU BARDAĞI SÜT
2 YEMEK KAŞIĞI UN
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
1 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
DERE OTU
TUZ
YAPILIŞI:
HAVUÇLARI RENDELEYİNİZ .KARIŞIK YAĞDA HAVUÇLAR SARARINCAYA KADAR ÇEVİRİNİZ.ÜZERİNE TAVUK SUYUNU YADA TABLETİ KOYUNUZ.TUZUNU KATINIZ.BİR KASEDE SÜT VE UNU ÇIRPINIZ.TENCEREYE KARIŞTIRARAK KATINIZ.ONBEŞ DAKİKA KOYULAŞANA KADAR PİŞİRİNİZ.DEREOTUNU KIYILMIŞ OLARAK ÇORBAYA KATINIZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder