ETLİ TAZE FASULYE YEMEĞİ
MALZEMELER:
300 gr. KUŞBAŞI KUZU ETİ
1 kg. TAZE FASULYE
1 ADET KURU SOĞAN
2 ADET PATATES
1 ADET HAVUÇ
2 ADET DOMATES
1 TATLI KAŞIĞI KARIŞIK SALÇA
SIVI YAĞ
YAPILIŞI:
BİR TENCEREYE SIVI YAĞ , AY ŞEKLİNDE DOĞRANMIŞ SOĞANLAR VE KUŞBAŞI ETLERİ KOYUNUZ.SOĞANLAR SARARINCA SALÇASINI KATINIZ.ÜZERİNE AYIKLADIĞINIZ VE YIKADIĞINIZ FASULYELERİ KATINIZ.DOĞRANMIŞ DOMATESLERİ EKLEYİNİZ.FASULYELER BİRAZ SARARINCA ÜZERİNE PATATESLERİ KATINIZ.SICAK SU İLAVE EDİNİZ.TUZUNU SERPİNİZ.FASULYELER PİŞİP SUYUNU ÇEKİNCE ALTINI KAPATINIZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder