DEREOTLU-YOĞRTLU PATATES MEZESİ
MALZEMELER:
4 ADET PATATES
1 DEMET DERE OTU
1 SU BARDAĞI YOĞURT
4 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
1 ADET KAPYA BİBERİ
4 DİŞ SARIMSAK
TUZ
YAPILIŞI:
PATATESLERİ HAŞLAYINIZ.YOĞURT,SARIMSAK,MAYONEZLE KARIŞTIRINIZ.TUZ İLAVE EDİNİZ.DEREOTUNU YIKAYINIZ,İNCE KIYINIZ VE KARIŞTIRINIZ.ÜZERİNİ DİLİMLENMİŞ KAPYA BİBERİ İLE SÜSLEYİNİZ.SIVI YAĞLI KIRMIZI BİBER SOSUYLA RENKLENDİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Off görseli bile ne kadar güzel görünüyor, tadı nasıldır kim bilir :)
YanıtlaSil