ÇİKOLATA SOSLU İRMİK TATLISI
MALZEMELER:
1 kg. SÜT
7 YEMEK KAŞIĞI İRMİK
14 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKER
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 SU BARDAĞI SÜT
HİNDİSTAN CEVİZİ
FINDIK
YAPILIŞI:
SÜT,İRMİK VE ŞEKERİ BİRLİKTE PİŞİRİNİZ.KIVAMI KOYULAŞTIĞINDA İÇİNE MARGARİN EKLEYİNİZ.BİR BORCAMA BOŞALTINIZ.SOĞUYUNCA ÜZERİNE DÖVÜLMÜŞ FINDIK SERPİNİZ.İKİ SU BARDAĞI SÜT İLE ÇİKOLATA SOSUNU PİŞRİNİZ.TATLININ ÜZERİNE DÖKÜNÜZ.SOĞUYUNCA ÜZERİNİ HİNDİSTAN CEVİZİ İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder