SAYFALAR

3 Haziran 2013 Pazartesi

YER ELMASI SALATASI


MALZEMELER:

1/2 kg.YER ELMASI
1 ADET HAVUÇ
1 KASE YOĞURT
5 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ
4 DİŞ SARIMSAK
TUZ
KIYILMIŞ DEREOTU

YAPILIŞI:

YER ELMALARININ KABUKLARINI SOYUNUZ.HAVUÇ İLE BİRLİKTE RENDELEYİNİZ .SARIMSAK VE CEVİZİ DÖVÜNÜZ .İÇİNE KATINIZ.YOĞURT VE MAYONEZİ ÇIRPINIZ VE HARCA KATINIZ.TUZUNU İLAVE EDİNİZ.KIYILMIŞ DEREOTU İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder