MALZEMELER:
2 ADET YUFKA
250 gr.KIYMA
1 ADET KURU SOĞAN
KARABİBER
KIRMIZI BİBER
NANE
TUZ
YOĞURT
SARIMSAK
SIVI YAĞ
YAPILIŞI:
YUFKALARI İNCE İNCE KESİNİZ .SOĞANI RENDELEYİNİZ .KIYMAYI,KARABİBER VE TUZU KATINIZ.İYİCE KARIŞTIRINIZ.KÜÇÜK SİGARA BÖREĞİ ŞEKLİNDE SARINIZ.KIZGIN YAĞDA KIZARTINIZ.ÜZERİNE SARIMSAKLI YOĞURT DÖKÜNÜZ.KÜÇÜK BİR TAVADA SIVI YAĞ İLE KIRMIZI BİBER KIZDIRINIZ.ÜZERİNE GEZDİRİNİZ.NANE SERPİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder