SAYFALAR

8 Ocak 2012 Pazar

ISPANAK YEMEĞİ



MALZEMELER:


1 kg ISPANAK
250 gr KIYMA
1 ADET HAVUÇ
1 ADET SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI PİRİNÇ
1 ADET ET BULYON
1 TATLI KAŞIĞI SALÇA
SIVIYAĞ
TUZ


YAPILIŞI:


    ISPANAKLARI AYIKLAYIP YIKAYINIZ.TENCEREYE KIYMAYI KOYUNUZ.KIYMA KAVRULUNCA İÇİNE SIVIYAĞ, KÜP KÜP DOĞRANMIŞ HAVUÇLARI VE DOĞRANMIŞ
SOĞANI KOYUNUZ.SOĞANLAR SARARINCA İÇİNE ISPANAKLARI DOĞRAYINIZ.
SALÇA,BULYON,TUZ VE PİRİNCİNİ KATINIZ.KISIK ATEŞTE PİRİNÇLER PİŞİNCEYE KADAR PİŞİRİNİZ.
     AFİYET OLSUN.

2 yorum: