SAYFALAR

29 Nisan 2010 Perşembe

KEME KEBABI








GÜNEY DOĞU YÖRESİNDE MAYIS AYINDA TOPRAK ALTINDAN ÇIKAN BİR ÇEŞİT MANTAR KEME.YAĞLI KUZU DÖŞ KIYMADAN ÇEKİLMİŞ ET, PATLICAN VE PATATES İLE BİRLİKTE FIRIN TEPSİSİNE DİZİNİZ.TEREYAĞI İLAVE EDİNİZ VE FIRINDA KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİNİZ.AÇIK EKMEK İLE DÜRÜM YAPARAK YENİR.AFİYET OLSUN.GEÇEN YIL ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFI BU YIL YAYINLIYABİLİYORUM.BU AY ZATEN TÜM TARİFLERİM GENELLİKLE TÜM YIL İÇİNDEN ÇEŞİTLİ YERLERDE ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARI DERLEYİP YAYINLADIM.ZAMANI GEÇMİŞ OLSADA AFFOLA.ÖRNEĞİN AŞUREYİ AŞURE AYINDA YAYINLAYAMADIĞIM GİBİ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder