MALZEMELER:
1 paket barilla papyon makarna
250 gr peynir
1/2 demet maydanoz
3 adet yumurta
1,5 su bardağı süt
3 kaşık un
1/2 çay bardağı sıvı yağ
iki adet yufka
YAPILIŞI:
Makarnaları tuzlu suda iyice haşlayınız.Derin bir kasenin içine peynir,yumurta,süt,un,yağ,maydanoz,tuz ve karabiberi koyarak karıştırınız.Haşlanmış makarnalarıda içine katınız.Fırın tepsisini yağlayınız.Bir yufkayı tepsiye döşeyiniz içine hazırlamış olduğunuz malzemeyi yayın ve üzerini diğer yufkayla kapayınız.Üzerine biraz süt ve bir yumurta sürünüz .180 derece fırında kızarıncaya kadar pişiriniz.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder