SAYFALAR

12 Kasım 2020 Perşembe


 ENGİNARLI ,MANTARLI PİLAV

MALZEMELER:

1 KASE PİRİNÇ

BİR TUTAM DOLMALIK FISTIK

BİR TUTAM KUŞ ÜZÜMÜ

4 ADET ENGİNAR

250 gr. MANTAR

SIVI YAĞ

TEREYAĞ

TUZ

YAPILIŞI:

PRİNÇLERİ YIKAYIP SICAK SUYLA ISLATINIZ.ENGİNAR VE MANTARLARI YIKAYIP DOĞRAYINIZ.YAYVAN BİR TENCEREDE SIVI YAĞ İLE PİŞİRİNİZ.DAHA SONRA BİRE BİR ÖLÇÜ SU İLAVE EDİNİZ.TUZUNU VE PİRİNCİNİ İLAVE EDİP KISIK ATEŞTE PİŞİRİNİZ.PİŞMESİNE YAKIN BİRAZ TEREYAĞI İLAVE EDİNİZ.AFİYET OLSUN.

MERAL UÇARI

www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok: