SAYFALAR

25 Haziran 2013 Salı

ŞEBRİYAN ÇORBASI


MALZEMELER:

8 BARDAK ET SUYU
1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 TATLI KAŞIĞI BİBER SALÇASI
1  FİNCAN TEL ŞEHRİYE
1/5 FİNCAN KIRIK PİRİNÇ
1 YEMEK KAŞIĞI UN
MAYDANOZ
TERYAĞI
KARABİBER
TUZ

YAPILIŞI:

BİR TENCEREYE TEREYAĞINI,UNU,SALÇAYI KOYUNUZ VE BİR ÇIRPMA TELİ YARDIMIYLA KARIŞTIRINIZ.UN SARARINCA ÜZERİNE ET SUYUNU EKLEYİNİZ.KAYNAYINCA PİRİNCİNİ İLAVE EDİNİZ.PİRİNÇLER PİŞMEYE BAŞLAYINCA TEL ŞEHRİYESİNİ KATINIZ.ŞEHRİYELER PİŞİNCE TUZ,KARABİBER VE KIYILMIŞ MAYDANOZ İLAVE EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.




1 yorum:

  1. elinize sağlık nefis olmuş havalar aşırı sıcak olmaya başladı ve ağır yemek yenmiyor gerçekten artık bu tarz çorbalar falan bence çok uygun olur

    YanıtlaSil