SAYFALAR

27 Haziran 2013 Perşembe

SAÇ KAVURMA

SAÇ KAVURMA

MALZEMELER:

750 gr.KONTRFİLE
1 ADET KURU SOĞAN
2 ADET DOMATES
4 ADET BİBER
5 DİŞ SARIMSAK
DEFNE YAPRAĞI
TANE KARABİBER
1 TATLI KAŞIĞI SALÇA
SIVI YAĞ
TUZ

YAPILIŞI:

BİR VOG TAVAYA SIVI YAĞI KOYUNUZ.DAHA SONRA SIRASIYLA AY ŞEKLİNDE DOĞRANMIŞ SOĞANLARI,JÜLYEN KESİLMİŞ ETLERİ KOYUNUZ ÇEVİREREK KAVURUNUZ.DAHA SONRA SARIMSAKLARI ,DOĞRANMIŞ BİBERLERİ,KÜP KÜP DOMATESLERİ İLAVE EDİNİZ.BU İŞLEM DEVAM EDERKEN SÜREKLİ KARIŞTIRINIZ.DAHA SONRA TANE KARABİBER,DEFNE YAPRAĞI,TUZ,SALÇA KATINIZ.TAVANIN AĞZINI KAPATINIZ.YAĞINLA KALANA KADAR PİŞİRİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder