SAYFALAR

15 Haziran 2013 Cumartesi

KAŞARLI KİDONYA (AYVALIK)


KAŞARLI KİDONYA

MALZEMELER:

YETERİNCE KİDONYA
TAZE KAŞAR
KARABİBER
TUZ

YAPILIŞI:

KİDONYALARI YIKAYINIZ.FIRIN TEPSİSİNE YAĞLI KAĞIT SEREREK BİRAZ FIRINLAYINIZ.KİDONYALAR AĞIZLARINI AÇINCA İÇLERİNE BİRAZ TUZ SERPİNİZ.ÜZERLERİNE RENDELENMİŞ KARABİBERLENMİŞ KAŞARLARI DOLDURARAK TEKRAR FIRINA VERİNİZ.BİRAZ PEMBELEŞİNCE ÇIKARINIZ.YANINDA ÇEİŞTLİ SALATA MALZEMESİ İLE SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder