SAYFALAR

15 Haziran 2013 Cumartesi

KALAMAR SALATASI (AYVALIK)


KALAMAR SALATASI

MALZEMELER:

4 ADET KALAMAR
1 ADET LİMON
5 DİŞ SARIMSAK
MAYDANOZ
DEREOTU
ZEYTİNYAĞI
TUZ

YAPILIŞI:

KALAMARLARI İYİCE HAŞLAYINIZ.DİLİM DİLİM KESİNİZ.BİR TABAĞA KALAMARLARI ALINIZ.KÜÇÜK BİR KASEDE LİMON,ZEYTİNYAĞI,SARIMSAK VE TUZU ÇIRPINIZ.KALAMARLARIN ÜZERİNE GEZDİRİNİZ.ÜZERİNİ KIYILMIŞ DEREOTU VE MAYDANOZLA SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder