ENGİNARLI ,MANTARLI PİLAV
MALZEMELER:
1 KASE PİRİNÇ
BİR TUTAM DOLMALIK FISTIK
BİR TUTAM KUŞ ÜZÜMÜ
4 ADET ENGİNAR
250 gr. MANTAR
SIVI YAĞ
TEREYAĞ
TUZ
YAPILIŞI:
PRİNÇLERİ YIKAYIP SICAK SUYLA ISLATINIZ.ENGİNAR VE MANTARLARI YIKAYIP DOĞRAYINIZ.YAYVAN BİR TENCEREDE SIVI YAĞ İLE PİŞİRİNİZ.DAHA SONRA BİRE BİR ÖLÇÜ SU İLAVE EDİNİZ.TUZUNU VE PİRİNCİNİ İLAVE EDİP KISIK ATEŞTE PİŞİRİNİZ.PİŞMESİNE YAKIN BİRAZ TEREYAĞI İLAVE EDİNİZ.AFİYET OLSUN.
MERAL UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yeni yorumlara izin verilmiyor.