TAVUKLU YILDIZ ŞEHRİYE ÇORBASI
MALZEMELER:
2 ADET TAVUK BUDU
1 KAHVE FİNCANI YILDIZ ŞEHRİYE
1 ADET HAVUÇ
1 ADET PATATES
MAYDANOZ
TEREYAĞ
TUZ
YAPILIŞI:
TAVUKLARI HAŞLAYINIZ.TAVUK SUYUNA KÜP KÜP DOĞRANMIŞ HAVUÇLARI VE PATATESLERİ KATINIZ.ÜZERİNE ŞEHRİYESİNİ KATINIZ.TUZUNU İLAVE EDİNİZ.YİRMİ DAKİKA PİŞİRİNİZ.TAVUK ETLERİNİ KÜÇÜK KÜÇÜK DİDİKLEYİP İÇİNE İLAVE EDİNİZ.PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE MAYDANOZ KIYINIZ.YANINDA LİMON İLE SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder