PEMBE BEYAZ İRMİK TATLISI
MALZEMELER:
1,5 kg. SÜT
1 PAKET ÇİLEKLİ PUDİNG
7 YEMEK KAŞIĞI İRMİK
14 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
1 PAKET VANİLYA
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
ÇİKOLATA
HİNDİSTAN CEVİZİ
YAPILIŞI:
İRMİK,ŞEKER,VANİLYA VE BİR KİLOGRAM SÜTÜ KARIŞTIRARAK PİŞİRİNİZ KOYULAŞINCA MARGARİNİNİ EKLEYİNİZ VE KASELER BOŞALTINIZ.YARIM KİLOGRAM SÜTLE BİR PAKET ÇİLEKLİ PUDİNGİ PİŞİRİNİZ.ONUDA ÜZERİNE DÖKÜNÜZ.ÜZERİNİ HİNDİSTAN CEVİZİ VE ÇİKOLATA İLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder