SAYFALAR

28 Temmuz 2013 Pazar

PATLICANLI KAVURMA


PATLICANLI KAVURMA

MALZEMELER:

1 kg.KUZU KUŞBAŞI
1 kg.KEMER PATLICAN
TUZ

YAPILIŞI:

KUŞBAŞI ETLERİ BİR TENCEREYE KOYUNUZ KISIK ATEŞTE RENKLERİ DÖNENE KADAR PİŞİRİNİZ.DAHA SONRA KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ ,TUZLU SUDA BEKLETİLMİŞ VE SIKILMIŞ KABUKSUZ PATLICANLARI ÜZERİNE DOLDURUNUZ.TUZUNU SERPİNİZ YİNE KISIK ATEŞTE AĞZI KAPALI PİŞİRİNİZ.SUYUNU ÇEKİP PATLICANLAR PİŞİNCE ALTINI KAPATINIZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder