SAYFALAR

7 Temmuz 2013 Pazar

DÜĞÜN ÇORBASI


DÜĞÜN ÇORBASI

MALZEMELER:

4 DİLİM KUZU GERDAN
4 YEMEK KAŞIĞI UN
1 ADET YUMURTA
TUZ
SIVI YAĞ
TOZ KIRMIZI BİBER

YAPILIŞI:

GERDANI HAŞLAYINIZ.SOĞUYUNCA ETLERİNİ DİDİKLEYİNİZ.BİR KASEDE UNLA YUMURTAYI ÇIRPINIZ . ET SUYUNA YAVAŞ YAVAŞ KARIŞTIRINIZ.ONBEŞ DAKİKA PİŞİRİNİZ.ETLERİ İLAVE EDİNİZ.KÜÇÜK BİR TAVADA YAĞ VE KIRMIZI BİBERİ YAKINIZ.TABAKLARA SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Meral UÇARI
www.guncelyemek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder