KÖŞEM
GÜNCEL KONULAR VE YEMEK TARİFLERİ
SAYFALAR
(Taşı…)
Ana Sayfa
▼
4 Haziran 2013 Salı
SOĞAN KEBABI
RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ DİZİLİR.KIYMASI TEK ÇEKİLİR VE DANA DÖŞ,KUZU DÖŞ ALINIR.TUZ KARIŞTIRILIR.DİZİLDİKTEN SONRA ÜZERİNE SIVI YAĞ VE TEREYAĞ GEZDİRİNİZ.180 DERECE FIRNDA PİŞRİNİZ.AÇIK EKMEKLE DÜRÜM YAPARAK YEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder