MALZEMELER:
2 ADET BOSTAN PATLICANI
250 gr.YAĞSIZ BEYAZ PEYNİR
DEREOTU
MAYDANOZ
2 ADET YUMURTA
KARABİBER
TUZ
YAPILIŞI:
PATLICANLARI ALACA DOĞRAYINIZ.HALKA HALKA KESİNİZ.PYNİRİ BİR ÇATAL YARDIMI İLE EZİNİZ.KIYILMIŞ DEREOTU,MAYDANOZ EKLEYİNİZ.YUMURTA,TUZ VE KARABİBERİ KATINIZ.PATLICANLARIN TEK TARAFINA SÜRÜNÜZ.KIZGIN YAĞDA ÖNCE PEYNİRLİ TARAFINI DAHA SONRA ARKA TARAFINI KIZARTINIZ.KAĞIT HAVLU ÜZERİNE ÇIKARINIZ.ILIK SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder