MALZEMELER:
1 DEMET SEMİZOTU
250 gr MANTAR
2 ADET ENGİNAR
1 ADET KAPYA BİBERİ
ZEYTİNYAĞI
LİMON
SARIMSAK
TUZ
SUSAM
ÇÖREKOTU
CEVİZ
YAPILIŞI:
MANTARLARI VE ENGİNARLARI DÖRDE BÖLÜNÜZ.LİMONLU SUDA HAŞLAYINIZ.SEMİZOTLARININ YANLIZCA BAŞTAKİ ÇİÇEK KISIMLARINI AYIKLAYINIZ VE YIKAYINIZ.KAPYA BİBERİNİ KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRAYINIZ.KAYIK BİR TABAĞA SIRASIYLA SEMİZOTU,MANTAR,ENGİNAR,KAPYA BİBERİ ŞEKLİNDE DİZİNİZ.ÜZERİNE ÇÖREKOTU,SUSAM VE CEVİZLE SÜSLEYİNİZ.LİMON,ZEYTİNYAĞI,SARIMSAK VE TUZU BİRLEŞTİREREK BİR SOS YAPINIZ.SOSU İLAVE EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.
elinize sağlık harika olmuş bugünde orucum akşam için menü oluşturuyoırum bu salata iyi oldu .
YanıtlaSil