SAYFALAR

31 Mart 2013 Pazar

TAVUKLU MANTI


MALZEMELER:

500 GR MANTI
1 ADET BÜTÜN TAVUK
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
1 KASE YOĞURT
TEREYAĞ
KIRMIZI BİBER
NANE
SARIMSAK

YAPILIŞI:

     TAVUĞU HAŞLAYINIZ.SOĞUMAYA BIRAKINIZ.TAVUK SUYUNA MANTILARI HAŞLAYINIZ.TAVUĞU DİDİKLEYİNİZ.YOĞURDU SARIMSAKLAYINIZ.TEREYAĞINI ERİTİP İÇİNE TOZ KIRMIZI BİBER KATINIZ.HAŞLANAN MANTILARIN İÇİNE NOHUTLARI KATINIZ.SIRASIYLA BİR KABIN İÇİNE MANTILARI,YOĞURDU,TAVUKLARI  KOYUNUZ.TEREYAĞINI GEZDİRİNİZ.ÜZERİNE NANE SERPİNİZ.
     AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder