SAYFALAR

12 Ocak 2012 Perşembe

YULAFLI ÇÖREK



MALZEMELER:

5 SU BARDAĞI UN
50 gr MARGARİN
1 ÇAY BARDAĞI AYÇİÇEK YAĞI
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 ADET YUMURTA
TOZ KIRMIZIBİBER
KURU NANE
ÇÖREKOTU
SUSAM
TUZ
1 ADET KABARTMA TOZU
YULAF

YAPILIŞI:

    MARGARİNİ ERİTİNİZ.TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRINIZ.TEPSİYİ YAĞLAYIP HAMURU YAYINIZ.ÜZERİNE YULAF SERPİNİZ.180 DERECE FIRINDA PİŞİRİNİZ.
    AFİYET OLSUN.


2 yorum:

  1. çok ilginç geldi bana tarif,denemek lazım,yulaflı kurabiye falan çok güzel oluyor ama çörek nasıl olur merak ettim doğrusu,paylaşım için teşekkürler,bende beklerim..

    YanıtlaSil