AĞABEYİME MARMARİS'TEN TURUNÇ GETİRMESİNİ RİCA ETTİM.KABUKLARINI YILDIZ ŞEKLİNDE ALTIYA BÖLÜNÜZ.İÇLERİNİN BEYAZ KISMINDAN AZ BİRŞEY SIYIRINIZ.DAHA SONRA KIVIRARAK YORGAN İĞNESİ İLE İPLİĞİNE DİZİNİZ.ÜZERİNE ÇIKACAK KADAR SU DOLDURUNUZ.15 DAKİKA KAYNATIP ACI SUYUNU DÖKÜNÜZ.AYNI İŞLEMİ TEKRAR EDİNİZ.ÜÇÜNCÜYE KABUKLARI DURULAYINIZ.TENCEREYE KOYUNUZ 2 kg ŞEKER İLAVE EDİNİZ.BENİM TURUNÇLARIM 22 ADETTİ.1 SU BARDAĞI SU ,1 ADET KABUK TARÇIN,4 ADET KARANFİL,2 PAKET VANİLYA İLAVE EDİNİZ.KISIK ATEŞTE AĞZI ARALIK 45 DAKİKA PİŞRİNİZ.SOĞUDUKTAN SONRA İPLERİNDEN ÇIKARINIZ.
AFİYET OLSUN.
ah bulsam bulsamm :=))
YanıtlaSilhemen yapıcam :=))
birde bodrum mandalinası ne güzel olur..
ne kadar da güzeller..
çok teşekkür edrim.
YanıtlaSilNunu'cum gibi ben de resmi görünce keşke burada da olsa da yapsam dedim :)) Malesef Eskişehirde bulunmuyor böyle meyveler.
YanıtlaSilAma harika rengi var, kokusu nasıl güzeldir kimbilir? Ellerinize sağlık..
hii..
YanıtlaSilbayılırımm..
emeğinize sağlık..
renk muhteşem..
lezzetini garanti ediyor.
takipteyim.
bende beklerim sayfama
muhabbetle..
:)
merhabalarrrrrrr
YanıtlaSilbende izmitliyim
degirmenderede dogdum,buyudum
sonra istanbul ,izmit derken............
yuvaciktayim
turunctan yaptiginiz ayni receli kalin kabuklu portakaldan yapiyorum.
ellerinize saglik
sevgiler
ben bayılıyorum bu reçelin renginede,kokusunada,tadınada...emekğinize sağlık
YanıtlaSil