SAYFALAR

11 Ocak 2012 Çarşamba

HAVUÇLU SPAGETTİ



MALZEMELER:

1 PAKET ÇUBUK MAKARNA
3 ADET HAVUÇ
10 DİŞ SARIMSAK
ZEYTİNYAĞI
1 YEMEK KAŞIĞI KARIŞIK SALÇA
1 ADET ET BULYON
250 gr ÇÖKELEK
KARABİBER ,TUZ


YAPILIŞI:

   MAKARNALARI ÜÇE BÖLEREK HAŞLAYINIZ VE SÜZÜNÜZ.HAVUÇLARI RENDELEYİNİZ.SARIMSAKLARI AYIKLAYIP DÖVÜNÜZ.TENCEREYE ZEYTİNYAĞI KOYARAK HAVUÇ VE SARIMSAĞI PİŞİRİNİZ.DAHA SONRA BULYON,SALÇA,KARABİBER, TUZVE ÇÖKELEĞİNİ KATINIZ.SOSU İYİCE ÖZDEŞLEŞİNCE SÜZÜLMÜŞ MAKARNAYI İLAVE EDİNİZ.KARIŞTIRIP,ISITINIZ.
    AFİYET OLSUN.

2 yorum: