MALZEMELER:
1 PAKET ÇUBUK MAKARNA
3 ADET HAVUÇ
10 DİŞ SARIMSAK
ZEYTİNYAĞI
1 YEMEK KAŞIĞI KARIŞIK SALÇA
1 ADET ET BULYON
250 gr ÇÖKELEK
KARABİBER ,TUZ
YAPILIŞI:
MAKARNALARI ÜÇE BÖLEREK HAŞLAYINIZ VE SÜZÜNÜZ.HAVUÇLARI RENDELEYİNİZ.SARIMSAKLARI AYIKLAYIP DÖVÜNÜZ.TENCEREYE ZEYTİNYAĞI KOYARAK HAVUÇ VE SARIMSAĞI PİŞİRİNİZ.DAHA SONRA BULYON,SALÇA,KARABİBER, TUZVE ÇÖKELEĞİNİ KATINIZ.SOSU İYİCE ÖZDEŞLEŞİNCE SÜZÜLMÜŞ MAKARNAYI İLAVE EDİNİZ.KARIŞTIRIP,ISITINIZ.
AFİYET OLSUN.
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık:))
YanıtlaSilTEŞEKKÜR EDERİM.
YanıtlaSil