MALZEMELER:
TAVUK SUYU
1,5 KAHVE FİNCANI TEL ŞEHRİYE
1 ADET HAVUÇ
1 ADET PATATES
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
1 TUTAM MAYDANOZ
YAPILIŞIŞI:
ÖNCEDEN HAZIRLADIĞINIZ TAVUK SUYUNA HAVUÇ VE PATATESLERİ RENDELEYİP İLAVE EDİNİZ .KAYNAMAYA BAŞLAYINCA ŞEHRİYESİNİ VE TUZUNU KATINIZ.10 DAKİKA KAYNATINIZ YAĞINI VE KIYILMIŞ MAYDANOZLARI İLAVE EDİNİZ VE ALTINI KAPATINIZ.YANINDA LİMON İLE SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.
pek güzel tarifler veriyorsunuz sosyolog hanımcığım ama şuraya bir izlengeç şeysi koysanız da izlesek, yeni tarif geldikçe haberdar olsak pek de güzel olmaz mı:)
YanıtlaSilTEŞEKKÜR EDERİM DENİZ HANIM.ANCAK İZLENGEÇ NEDİR BİLEMEDİM,BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
YanıtlaSilşimdi şöyle ki; tasarım bölümünden izleyicileri aktif hale getirip ana sayfada yayınlarsanız onu, biz de abone oluruz. ne zaman yeni yazı yayınlasanız bizim bloglarımızda da görünür. hani siz de beni izliyorsunuz ya. ben ona izlengeç diyorum kendi dilimde:)
YanıtlaSilçok teşekkür ederim,yapmaya çalışıcam.
YanıtlaSilBloguma hoşgeldiniz:) Hep beklerim:)) Keşke ben de yemek yapmayı, yemek yemek kadar sevseydim:))
YanıtlaSilNedret Hanım belki bir gün seversiniz:)
YanıtlaSil