SAYFALAR

19 Aralık 2011 Pazartesi

KAPUSKA


MALZEMELER:

1/2 kg LAHANA
250 gr KIYMA
3 ADET KÜÇÜK KURU SOĞAN
1 ADET ET BULYON
1 TATLI  KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 TATLI KAŞIĞI BİBER SALÇASI
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
1 YEMEK KAŞIĞI İNCE BULGUR
TOZ KIRMIZI BİBER

YAPILIŞI:

KIYMAYI , BÜTÜN SOĞANLARI SIVI YAĞ İLE SARARTINIZ.ET BULYONU VE SALÇALARI KATINIZ.KÜÇÜK KÜÇÜK KIYDIĞINIZ LAHANALARI İLAVE EDİNİZ.SEBZELER BİRAZ PÖRSÜYÜNCE ÜZERİNE ÇIKICAK KADAR SICAK SU İLAVE EDİNİZ.BİRAZ PİŞTİKTEN SONRA 1 YEMEK KAŞIĞI İNCE BULGUR KATINIZ.15 DAKİKA DAHA PİŞİRİP ALTINI KAPATINIZ.ÜZERİNİ TOZ KIRMIZI BİBERLE SÜSLEYİNİZ.
AFİYET OLSUN.

2 yorum:

  1. site gerçekten ilginç takibe aldım senide beklerim

    özellikle tasarım çok iyi

    http://www.domainsiz.net/

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Ziyaret edicem.

    YanıtlaSil