SAYFALAR

11 Haziran 2010 Cuma

ÇİĞ BÖREK



MALZEMELER:

UN
SU
TUZ
300 GR KIYMA
4 ADET YEŞİL BİBER
2 ADET DOMATES
1 ADET KURU SOĞAN
KIRMIZI BİBER,KARA BİBER,TUZ

YAPILIŞI:

HAMURU ORTA SERTLİKTE YOĞURUNUZ.CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PAZILAR YAPINIZ VE ÜZERİNE NEMLİ BİR BEZ ÖRTEREK DİNLENDİRİNİZ.SOĞAN VE DOMATESİ RENDELEYİNİZ.YEŞİL BİBERLERİ İNCE İNCE KIYINIZ.BAHARATLARLA BİRLİKTE KIYMAYA KATINIZ,KARIŞTIRINIZ.DİNLENMİŞ HAMURLARI 20 CM CİVARINDA MERDANE İLE AÇINIZ.İÇİNE HARCI KOYUP KAPATINIZ.ETRAFINI BİR ÇAY TABAĞI YARDIMIYLA KESİNİZ.KIZGIN YAĞDA KIZARTINIZ.
AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder