SAYFALAR

22 Mayıs 2010 Cumartesi

ZERDE

MALZEMELER:
1 lt SU
300 gr ŞEKER
3 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
1 ADET KARANFİL
1 ÇAY BARDAĞI HAŞLANMIŞ PİRİNÇ
1 TUTAM SAFRAN
PİLAV FISTIĞI,KUŞ ÜZÜMÜ,NANE ,KİRAZ

YAPILIŞI:

SUYU,ŞEKERİ,NİŞASTAYI KAYNATINIZ.HAŞLANMIŞ PİRİNÇLERİ İLAVE EDİNİZ.BİR CEZVEDE SAFRAN VE KARANFİLİ KAYNATIP SUYUNU TENCEREYE KATINIZ BİR TAŞIM KAYNATIP ALTINI KAPATINIZ.KASELERE DÖKÜNÜZ.SOĞUYUNCA ÜZERİNİ MALZEMELERLE SÜSLEYİNİZ.AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder