1 BARDAK HAŞLANMIŞ NOHUT
2 ADET KURU SOĞAN
250 GR İŞKEMBE
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
1 ADET ET BULYON
YAPILIŞI:
İŞKEMBELERİ KARE ŞEKLİNDE KESİLMİŞ ALINIZ.DÜDÜKLÜ TENCEREDE BİRBUÇUK SAAT PİŞİRİNİZ.TENCEREYE DOĞRANMIŞ SOĞANLARI ,YAĞINI,SALÇASINI İLAVE EDİNİZ.SOĞANLAR KAVRULUNCA ÜZERİNE HAŞLANMIŞ NOHUTLARI ,PİŞMİŞ İŞKEMBELERİ VE İŞKEMBENİN SUYUNU KOYUNUZ.TABLET ATINIZ. 15 DAKİKA PİŞİRİNİZ.SARIMSAKLI-SİRKE İLE SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.
AFİYET OLSUN.
Ben bu çorbaya hiç dayanamam.Annem çok güzel yapar.
YanıtlaSilAFİYET OLSUN.
YanıtlaSil