SAYFALAR

12 Mayıs 2010 Çarşamba

İŞKEMBELİ NOHUT



MALZEMELER:

1 BARDAK HAŞLANMIŞ NOHUT
2 ADET KURU SOĞAN
250 GR İŞKEMBE
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
1 ADET ET BULYON

YAPILIŞI:

İŞKEMBELERİ KARE ŞEKLİNDE KESİLMİŞ ALINIZ.DÜDÜKLÜ TENCEREDE BİRBUÇUK SAAT PİŞİRİNİZ.TENCEREYE DOĞRANMIŞ SOĞANLARI ,YAĞINI,SALÇASINI İLAVE EDİNİZ.SOĞANLAR KAVRULUNCA ÜZERİNE HAŞLANMIŞ NOHUTLARI ,PİŞMİŞ İŞKEMBELERİ VE İŞKEMBENİN SUYUNU KOYUNUZ.TABLET ATINIZ. 15 DAKİKA PİŞİRİNİZ.SARIMSAKLI-SİRKE İLE SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.

2 yorum: