SAYFALAR

21 Haziran 2013 Cuma

ZEYTİNYAĞLI MANTARLI KUŞKONMAZ


MALZEMELER:

1/2 kg. TAZE KUŞKONMAZ
10 ADET MANTAR
2 DİŞ SARIMSAK
2 DAL TAZE SARIMSAK
SOYA SOSU
KARABİBER
TUZ
ZEYTİNYAĞI

YAPILIŞI:

KUŞKONMAZLARI AYIKLAYARAK YIKAYINIZ.YAKLAŞIK ÜÇ CM.BOYUNDA KESİNİZ.KUŞKONMAZLARI HAŞLAYINIZ.ZEYTİNYAĞINI BİR TENCEREYE ALINIZ.SIRASIYLA DİLİMLENMİŞ SARIMSAK,MANTAR,TAZE SARIMSAK,KARABİBER VE TUZUNU İLAVE EDİNİZ.KAVRULAN SEBZELERE HAŞLANMIŞ KUŞKONMAZLARI EKLEYİNİZ.ÜZERİNE BİR SU BARDAĞI SICAK SU DÖKÜNÜZ.KISIK ATEŞTE PİŞMEYE BIRAKINIZ.SUYUNU ÇEKTİĞİNDE ATEŞTEN ALINIZ.ILIK SERVİS EDİNİZ.
AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder