SAYFALAR
▼
12 Şubat 2013 Salı
ÇILBIR
MALZEMELER:
YUMURTA
TUZ
TEREYAĞ
YOĞURT
SARIMSAK
TOZ KIRMIZIBİBER
YAPILIŞI:
BİR TENCEREYE TUZ VE SU KOYUNUZ.KAYNAYINCA YUMURTALARI İÇİNE KIRINIZ.PİŞİNCE SUYUN YÜZÜNE ÇIKACAKTIRLAR.BİR DELİKLİ KEPÇE YARDIMIYLA SUDAN ALINIZ.ÜZERİNE SARIMSAKLI YOĞURT VE KIZDIRILMIŞ TEREYAĞLI KIRMIZI BİBER GEZDİRİNİZ.AFİYET OLSUN.
KREMALI HAVUÇ ÇORBASI
MALZEMELER:
1 ADET HAVUÇ
1 BARDAK SÜT
1 KAŞIK TEREYAĞ
2 KAŞIK UN
1 ADET TAVUK BULYON
MAYDANOZ
YAPILIŞI:
HAVUCU RENDELEYİNİZ.TERYAĞINDA ÇEVİRİNİZ.SARARINCA ÜZERİNE SU VE TABLETİNİ KATINIZ.KAYNAMAYA BIRAKINIZ.BİR KASEDE SÜT VE UNU ÇIRPINIZ,İLAVE EDİNİZ.KAYNAYINCA TUZ VE KIYILMIŞ MAYDANOZUNU KATINIZ.
AFİYET OLSUN.