SAYFALAR

12 Şubat 2013 Salı

ÇILBIR


MALZEMELER:

YUMURTA
TUZ
TEREYAĞ
YOĞURT
SARIMSAK
TOZ KIRMIZIBİBER

YAPILIŞI:

BİR TENCEREYE TUZ VE SU KOYUNUZ.KAYNAYINCA YUMURTALARI İÇİNE KIRINIZ.PİŞİNCE SUYUN YÜZÜNE ÇIKACAKTIRLAR.BİR DELİKLİ KEPÇE YARDIMIYLA SUDAN ALINIZ.ÜZERİNE SARIMSAKLI YOĞURT VE KIZDIRILMIŞ TEREYAĞLI KIRMIZI BİBER GEZDİRİNİZ.AFİYET OLSUN.


KREMALI HAVUÇ ÇORBASI



MALZEMELER:

1 ADET HAVUÇ
1 BARDAK SÜT
1 KAŞIK TEREYAĞ
2 KAŞIK UN
1 ADET TAVUK BULYON
MAYDANOZ

YAPILIŞI:

HAVUCU RENDELEYİNİZ.TERYAĞINDA ÇEVİRİNİZ.SARARINCA ÜZERİNE SU VE TABLETİNİ KATINIZ.KAYNAMAYA BIRAKINIZ.BİR KASEDE SÜT VE UNU ÇIRPINIZ,İLAVE EDİNİZ.KAYNAYINCA TUZ VE KIYILMIŞ MAYDANOZUNU KATINIZ.
AFİYET OLSUN.